top of page

This is our story

Ik wilde nooit moeder worden. Ik had geen klapperende eierstokken. Ik was een feestbeest en behoorlijk ambitieus.
Ik wilde reizen, iets van de wereld zien en mezelf ontdekken. Toch was daar, niet volgens planning, ineens een klein meisje. Een prachtig wezentje dat mijn leven veranderd heeft. Dag vrijheid, hallo poepluiers.
Ik blonk niet uit in het moederschap. Ik worstelde lang met deze rol en dat was een taboe dat niet besproken werd.                     
Een moeder is zo'n beetje het belangrijkste rolmodel in het leven van een meisje en ik maakte er een puinhoop van.
Niet alle fasen in ons leven waren even rooskleurig. Maar al doende leer je. Van je fouten en van je triomfen.
Ik leerde naar haar kijken. Ik leerde mijn beeld van de perfecte moeder los te laten. Ik leerde om van mezelf te houden en houd daardoor nog meer van haar. Door mijn dochter groei ik als moeder en zij bloomt door mijn oprechte aandacht, verbinding en vertrouwen. Haar eigen ontwikkeling naar vrouw zijn.

Die ontwikkeling gaat met vallen en opstaan. Ik , als moeder, vind haar loslaten ingewikkeld en mijn dochter hekelt mijn bemoeienis. Ze kopieert klakkeloos mijn overtuigingen en onzekerheden en geeft daar een eigen draai aan.
We rennen ons rot, lopen elkaar voorbij en knallen samen. We zijn er en tegelijkertijd ook niet. Afgeleid door het leven. Ik heb door eigen ervaring ontdekt dat oprechte aandacht de sleutel is om te verbinden en tijd om te buigen naar kwaliteit. Prioriteit maken van de bijzondere en fundamentele band tussen moeders en dochters. Ik maakte er zelf mijn persoonlijke missie van om pubermeisjes en hun moeders op eigen wijze in hun kracht te zetten.

Pure Blooming is ontstaan uit eigen behoefte en ervaring om de connectie te blijven voelen en onze band te versterken. We hosten en faciliteren daarom de mooiste avonturen voor moeders en dochters.
Liefdevolle bubbels die op authentieke en ongecompliceerde wijze bijdragen aan de verbinding die meer dan ooit ontzettend belangrijk blijkt te zijn. Just Bloom!

bottom of page