'the ultimate mother and daughter journey'

PURE BLOOMING is dé online community voor moeders en dochters.

Wij geloven dat oprechte aandacht de sleutel is om tijd om te buigen naar kwaliteit. Het leven is hectisch en voor vele een dagelijkse ratrace. Tijd benutten om elkaar echt te zien ontbreekt vaker dan gewenst. Liefde is het begin en het einde van alles. Alleen als je van jezelf houdt kun je deze liefde delen. Als moeder ben je het belangrijkste rolmodel van jouw dochter. Nu investeren in de band, om samen vol vertrouwen te groeien zorgt voor verbinding, kracht en impact op de lange termijn.


Het is onze missie om meisjes en hun moeders in hun kracht te laten bloeien. Aan de zijlijn staan tijdens de blooming periode van je dochter, haar ontwikkeling naar het vrouw zijn. Samen opbloeien door eigenwaarde en zelfliefde. Empowerment met impact. Meer magische momenten in het leven.


PURE BLOOMING organiseert dé ultieme moeder-dochter reis om samen deze speciale connectie te versterken. Onder professionele begeleiding bieden wij een waardevol programma met veel (zelf)liefde, verbinding, inspiratie en fun waarbij de persoonlijke groei en samenzijn centraal staan. Perfectie is ons motto. Tot in de kleinste details worden zorgvuldig de thema's beauty-food-connection voorzien van authentieke puurheid.

0 keer bekeken
  • Facebook
  • Instagram

PURE BLOOMING

Plan B

Hurksestraat 19

Eindhoven - Nederland

Mail ons met al je vragen;

bloom@pureblooming.com

 

Liever persoonlijk contact?

Bel of app met Laura via 06-11024202

© 2023 by Business Coming Soon. Proudly created with Wix.com